Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Tirol Snow Card geeft toegang tot meer dan 4.000 km piste

Wintersportredacteur

Kun jij ook niet wachten tot de winterperiode weer in volle gang is en ski jij het liefste in zoveel mogelijk skigebieden elk seizoen? Dan is de Tirol Snow Card de ideale oplossing, want hiermee kun je 91 skigebieden bezoeken die je toegang geven tot ruim 4.000 km piste en 1.100 skiliften. Kom maar op met die winter!

Als je een of twee weken per winterseizoen naar de sneeuw vertrekt is de Tirol Snow Card niet zo interessant. Het enige voordeel dat je dan hebt is dat je niet in de rij van de kassa hoeft te staan. De prijs van een Tirol Snow Card is namelijk:

  • Volwassene: €737,-
  • Kinderen (vanaf 1997): €589,-
  • Kinderen (vanaf 2009): €368,-

Niet heel goedkoop, maar als je meerdere weken naar de sneeuw vertrekt is dat het wel. Heb je altijd een keer zo veel mogelijk skigebieden willen bezoeken in een seizoen? Dan is de Tirol Snow Card zeker interessant om te overwegen, want het biedt je naast het prijsvoordeel ook meer gemak in de skigebieden. Zo hoef je niet bij de kassa’s te staan en kun je kosteloos gebruik maken van de skibussen in de Tiroolse skigebieden.

De skipas is geldig van 01.10.2015 t/m 15.05.2016. Dus ook als je nog even aan het einde van het seizoen wil genieten van de witte poedersneeuw dan is de Tirol Snow Card heel erg interessant. Bekijk hier de verkooppunten van de Tirol Snow Card en profiteer van de interessante tarieven.

Hoeveel weken ga jij naar Tirol dit jaar?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in