Nieuwsalert per mail ontvangen

© YouTube The North Face

The North Face komt met spectaculaire video: ‘Defiance’

The North Face heeft weer een spectaculaire video voor jullie klaar staan. Dit keer een filmpje waarin te zien is hoe Leanne Pelosi, Jake Blauvelt en Victor de Le Rue bizarre afdalingen maken op een snowboard. Eén ding is zeker, je zit tijdens dit filmpje constant met geknepen billen!

Defiance

Defiance is een video waarin Leanne Peloski, Jake Blauvelt en Victor de Le Rue een bizarre uitdaging aangaan op hun snowboard. In samenwerking met Sherpa Cinema produceren zij één van de beste ski- en snowboardfilms van dit seizoen. Tijdens deze video is te zien hoe deze drie snowboarders indrukwekkende afdalingen maken van de toppen van de Coast Mountains in Canada. Bekijk ‘m snel hieronder!

Niet zonder risico’s

In de video is te zien dat zo’n afdaling niet zonder risico’s is. ‘Oh, we’re gonna have a helluva time’, waren dan ook de woorden die Victor de Le Rue sprak toen hij boven op de bergtop stond. Dat was zeker een understatement. Tijdens zijn afdaling maakt hij namelijk de angst van iedere skiër of snowboarder mee: bedolven raken onder een pak sneeuw tijdens een lawine. Gelukkig loopt dit goed af!

Video ‘Lhotse’

Kan jij geen genoeg krijgen van dit soort spectaculaire video’s? Bekijk dan ook eens de video ‘Lhotse’ van The North Face. Hierin maken twee freeride-skiërs een afdaling van één van de hoogste bergen van de wereld. Niemand deed hen dit eerder na. Bekijk de video hier.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in