Nieuwsalert per mail ontvangen

StadlLofts: mega luxe chalets op de Gerlosplatte

De wintersporters die regelmatig in de Zillertal Arena komen hebben komend seizoen een ander uitzicht dan ze gewend zijn op de Gerlosplatte. Op dit moment worden daar namelijk enkele mega luxe chalets gebouwd: de StadlLofts. De eerste vier daarvan zijn al in de winter 2017/2018 te huren, de andere vier laten nog even op zich wachten. Maar wat ziet het er ontzettend vet uit. Ben je dus op zoek naar luxe chalets op de Gerlosplatte? 

Veel Nederlanders zijn bekend met de Gerlosplatte en maken dan ook graag de tocht van Gerlos, via Königsleiten naar dit prachtige stuk van het skigebied.

Luxe chalets op de Gerlosplatte

In totaal worden de komende jaren acht chalets gebouwd op de Gerlosplatte, die elk ontzettend luxe zijn en hun eigen kenmerken hebben. De StadLofts zijn voorzien van de grootste luxe, maar worden toch in traditionele stijl gebouwd. De eerste vier chalets worden al deze winter opgeleverd en komen er prachtig uit te zien als we de animaties mogen geloven.

StadlLoft 1 is de eyecatcher van het project, met een oppervlakte van 334 vierkante meter en plek voor 14-18 personen. Je vindt in het chalet 7 slaapkamers, 6 badkamers en 7 toiletten. Uiteraard is er een SPA in het chalet gebouwd met sauna, belevingsdouche en relaxruimte. Verder staat er een concierge tot je beschikking, is de keuken voorzien van alle luxe apparaten zoals een koffiemachine en wijnkoelkast en is er zelfs een biertapinstallatie aan de bar te vinden. Je auto parkeer je in de eigen garage en als je een elektrische auto hebt kun je die ook opladen. Wil je even zonnen? Dan doe je dat op een van de twee privé zonneterrassen.

Uitstraling van de luxe chalets

Met een oppervlakte van 109 vierkante meter is StadlLoft 2 geschikt voor 6-8 personen en met 73 vierkante meter bieden de StadlLofts 3 en 4 plek aan 2-4 personen. Ook deze chalets zijn voorzien van alle hierboven genoemde luxe, ze missen enkel de biertap en de spa. Een sauna is er vanzelfsprekend wel. Wat belangrijk is om te weten is dat het bij allee chalets gaat om een Ski In – Ski Out ligging. Hoe mooi is dat? Voor enkele impressies bekijk je de animaties hieronder. Wij zien onszelf al genieten!

chalets op Gerlosplatte

Ligging StadlLofts

De nieuwe chalets worden gebouwd direct onder de Plattenalm, wat betekent dat ze naast de skilift komen te staan. Om ruimte te maken voor de chalets wordt het oude Sporthotel afgebroken. Op de onderstaande foto’s zie je de oude situatie van afgelopen winter en de sloop van het Sporthotel Gerlosplatte.

Op deze foto van afgelopen winter zie je het sporthotel nog staan, direct links van het dalstation van de stoeltjeslift.

Het sporthotel is er echter niet lang meer. Hier zie je dat er al flink gesloopt wordt aan het hotel.

Met het verdwijnen van het oude hotel wordt er plaatsgemaakt voor de StadlLofts chalets. Waar die precies komen te liggen? Dat zie je op de onderstaande animatie.

StadlLofts

Prijzen StadlLofts 2017-2018

Lijkt het je wat om een weekje door te brengen in de nieuwe chalets? Dat kan. De weekprijzen van de StadlLofts vind je hieronder. Neem voor meer informatie contact op met Direkt Holidays, die de chalets verhuren.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in