Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Snow College Challange 2015 in Skidôme op 26 april

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Snow College gaat op 26 april 2015 in samenwerking met Skidôme de Snow College Challange 2015 organiseren. Dit is een wedstrijd waarbij Nederlandse en Belgische wedstrijdskiërs, gevorderde wintersporters en sneeuwsportleraren het tegen elkaar op gaan nemen. De deelnemers moeten het tegen elkaar gaan opnemen in de reuzenslalom en naar verwachting gaat het een spannende strijd worden. 

Voor dat de grote wedstrijd begint kunnen de deelnemende wintersporters meedoen met clinics en gave trainingen. Freestyle, buckel en reuzenslalom trainingen staan hierbij centraal. Deze clinics beginnen om 13.00 uur. Na dat de clincis zijn afgerond start om 16.00 uur de reuzenslalom wedstrijd. Ben jij de snelste dan win je een vier-daagse Hemelvaart training in Kaprun winnen ter waarde van 595,- euro.

Voor meer informatie en inschrijf mogelijkheden zie de website van Snow College. Je kunt je tot 20 april aanmelden via [email protected]. Ben jij de snelste op de reuzenslalom en kom je naar het afsluitende feestje?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in