Nieuwsalert per mail ontvangen

Sneller en makkelijker video’s delen met de nieuwste GoPro update

GoPro heeft een nieuwe update gepubliceerd waardoor het sneller en makkelijker delen van video’s mogelijk wordt gemaakt. Met een aantal simpele handelingen kun je je geschoten video direct online delen met je Facebook of Instagram vrienden. Een slimme zet van het merk, want de concurrentie wordt steeds groter en er moet verder ontwikkeld worden om de positie als marktleider te behouden.

In principe werkt het heel simpel. Je verbindt je telefoon met de GoPro applicatie, zoekt de video op die je graag wilt delen, qua lengte van de video kies je uit 5, 15 of 30 seconden en met een simpele klik staat de video online. Met deze update heeft GoPro het probleem omzeilt dat het uploaden van video’s veel tijd kost. Voorheen moesten alle video’s eerst compleet gedownload worden op de computer voordat het gedeeld kon worden via social media. Nu kun je een bepaald fragment selecteren en direct delen.

Voor het gebruik van deze nieuwe functie moet je GoPro wel de nieuwste update hebben. Deze kun je vinden op de website van GoPro.com. De nieuwe update van de applicatie kun je downloaden via de App Store en de Playstore.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in