Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Skilessen met live advies via oordopjes

Wintersportredacteur

Heb je nog nooit geskied, maar wil je wel graag op wintersportvakantie? Advies nummer één is het nemen van skiles zodat je de juiste techniek beheerst waar je op de lange termijn een hoop voordeel uithaalt. Leren skiën op oudere leeftijd is een stuk lastiger als je het vergelijkt met kinderen. Het grootste verschil zit hem in de angst die volwassen personen hebben tijdens de wintersport. Daar heeft SKI Experience een oplossing voor door het aanbieden van skilessen waarbij de skileraren je constant tips geven middels kleine koptelefoontjes. Ideaal voor een snelle leercurve.

De internationaal gediplomeerde skicoaches van SKI Experience geven tijdens je afdaling live-updates door die je binnenkrijgt via oordopjes. Als je een beweging verkeerd maakt, dan hoor je dat dus meteen. Daarnaast krijg je ook video analyses waarbij je goed kunt zien wat je allemaal fout doet. Ideaal, want de videobeelden liegen niet!

SKI Experience NL

De opleidingen die aangeboden worden zijn voor alle soorten skiers geschikt. Zo kun je als beginnende angstige skiër op maat gemaakte cursussen volgen, maar ook skileraren in opleiding kunnen gebruik maken van de coaches.

De trainingen van SKI Experience kun je naast het buitenland (Kaprun/ Zell am See) ook in Nederland volgen. Hierbij hoef je alleen maar even af te reizen naar SnowWorld in Zoetermeer of Landgraaf. Ben je geïnteresseerd? De onderstaande data staan gereserveerd voor de trainingen:

  • 8 januari 2016
  • 22 januari 2016
  • 5 februari 2016
  • 5 maart 2016

En kun je er echt geen genoeg van krijgen, dan kun je ook nog tijdens de SKI Experience Dutchweek mee eind april. Kijk voor uitgebreide informatie op www.skiexperience.nl.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in