Nieuwsalert per mail ontvangen

Skiinformatie crew vanaf maandag in skigebied Winterberg – Sauerland

Het is bijna weer zover! Vanaf aanstaande maandag heb ik de eer om nieuwe talenten te leren skiën! Of te wel! Ik ga deze kerstvakantie skiles geven en wel in Winterberg, Duitsland.

Op een kleine 300 km vanaf Utrecht ziet het net als in Nederland helemaal wit van de sneeuw. Eerder hebben we al informatie over het skigebied Winterberg geplaatst (dat is HIER terug te lezen) daarin gaven wij al aan dat het niet een al te groot skigebied is voor gevorderden. Als je een echte pro op skies bent zul je hier misschien snel uitgekeken zijn. Maar zelfs dan kan je hier prima twee dagen vertoeven. Voor beginners is het hier echt ideaal. Waarbij je voor een zacht prijsje het skiën binnen no time helemaal onder de knie kunt krijgen. In Winterberg is het belangrijk de basis te leren zodat als je naar bijvb naar Oostenrijk op vakantie gaat je meteen kan genieten van de vele km’ers pisten.

De skischool waarbij ik les zal gaan geven draagt de naam skischule Poppenberg. Landal Green Parcs opent deze week voor het eerst in Winterberg. Waardoor er een compleet nieuwe skiverhuur is geopend. Je kunt hier dus splinter nieuwe skischoenen en ski’s kunt huren, ideaal!

Ik heb het geluk bij de nummer een skischool van Winterberg les te mogen geven. Bijna alle leraren komen zelf ook uit Nederland. Als je les neemt in Winterberg is Poppenberg dus de skischool to be!

Kom je ook daadwerkelijk naar Winterberg deze kerstvakantie, stap dan even bij onze skischool naar binnen. Dan trakteer ik je op een kop warme choco, uiteraard met slagroom!

Vergeet ons niet op de hoogte te blijven van de skiinformatie crew via: Skiinformatie.nl of via onze Twitter.

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in