Nieuwsalert per mail ontvangen

Skigebied Val Thorens opent Escape Room in gondel

Val Thorens © C.Cattin, Val Thorens)

Wintersportredacteur

Een Escape Room is al een uitdagende activiteit op zich, laat staan op een hoogte van 3 kilometer. Deelnemen aan de activiteit is sinds kort mogelijk in het Franse skigebied Val Thorens. Het skigebied heeft namelijk een gondel Escape Room geopend. Benieuwd hoe dit in zijn werking gaat? 

Hoe werkt het?

De Escape Room bevat een mysterie dat opgelost moet worden in een avontuurlijk verhaal. Dit gebeurt in teams van maximaal vijf personen. Als team heb je maximaal een uur om het mysterie in de Escape Room op te lossen. Deelname is gratis, geïnteresseerden kunnen zich registeren bij het VVV-kantoor om een plekje te bemachtigen.

De Escape Room opent aan het einde van de dag, nadat de pistes gesloten zijn. Dit maakt de gondel Escape Room een ideale après-ski activiteit. De Escape Room is tot stand gekomen door een samenwerking tussen het VVV-kantoor van Val Thorens en skiliftbedrijf SETAM.

Ben je benieuwd hoe de Escape Room gondel eruit ziet? bekijk dan de korte video hieronder.

#CimeCaron today

A post shared by ❄️ Val Thorens ❄️ (@val_thorens) on

 

De inhoud van de Escape Room blijft nog even gissen. Op 27 maart wordt het eerste spel gespeeld en je kunt deelnemen tot het einde van het seizoen. Lachen!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in