Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Skigebied opent seizoen met kussengevecht op 1.900 meter

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Skigebieden zoeken steeds naar originele manieren om het skigebied officieel te openen. Zo heeft skigebied Fieberbrunn laten weten op 19 december om 12.00 uur ’s werelds hoogste kussengevecht ooit te organiseren. De wedstrijd wordt op een hoogte van 1.900 meter georganiseerd en heet “The Big White Bang’. Een ludieke manier om het gebied te openen!

Wil jij je winterseizoen op een leuke manier beginnen? Fieberbrunn is het skigebied waar je dan moet zijn. Naast de opening van de nieuwe TirolS-bahn heb je dus nog een reden om richting het Skicircus te vertrekken. De nieuwe lift zorgt voor de verbinding tussen Hinterglemm en Fieberbrunn waardoor zij sinds dit jaar het grootste skigebied in Oostenrijk zijn. 

Met het kussengevecht kun je mooie prijzen winnen, namelijk een helikoptervlucht, GoPro camera’s, skipassen of een compleet verzorgde wintersportvakantie. De prijzen zijn te vinden in de kussens, dus je moet er voor zorgen dat je zo snel mogelijk je kussen hebt stuk geslagen. In totaal worden er 500 kussens uitgedeeld dus wees er snel bij en meld je aan

Ben jij erbij?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in