Nieuwsalert per mail ontvangen

Skigebied Mammoth Mountain heeft nieuw teamlid: Luna

Veel honden helpen tegenwoordig mee in de bergen. Als mascotte, voor de gezelligheid of voor veiligheid. In Mammoth Mountain krijgt de staff ook hulp van honden, en er is een nieuw lid bijgekomen. Haar naam is Luna.

In Mammoth Mountain krijgt het reddingsteam veel hulp van honden. Sinds kort hebben ze hier een nieuwe aanwinst die het team komt versterken.

Luna

Het nieuwe lid van het team is de kleine labradorpup Luna. Luna is pas 14 weken oud, maar heeft zojuist haar eerste meeloopdagje gehad. Ze heeft veel andere honden die haar het vak kunnen leren en waarmee ze lekker in de sneeuw speelt. Niet alleen die honden vinden de kleine, schattige viervoeter leuk, ook het team is helemaal weg van haar. Op hun Instagram staan vele foto’s van het kleine hondje en ook op Facebook is ze niet te missen.

 

Eerste werkdag

In het filmpje is te zien dat Luna geniet van de sneeuw en de andere honden. Ze mag meelopen met de groep om zo de kneepjes van het vak te leren. Natuurlijk zijn ook hier weer beelden van, want het is zo schattig om het hondje door de sneeuw te zien rennen en springen. De kleine pup lijkt het werk nu al geweldig te vinden.

Avontuur

Het kleine beestje is niet alleen in de sneeuw geweest, maar heeft nog veel meer meegemaakt in haar jonge leventje. Ze is bijvoorbeeld al mee geweest op safari en ze houdt niet alleen van sneeuw, maar ook van water. Kyle Williams kan geen genoeg krijgen van deze pup en post dan ook vele foto’s. Vervelend is het zeker niet want de beelden zijn super leuk om naar te kijken.

yep she’s a water dog! 📸: @lindakiernan thanks for the shot! #crowleydogs

Een bericht gedeeld door Kyle Williams (@kwilliams935) op

Lawinehonden in training

Honden kunnen worden getraind om mensenlevens te redden. Hier zijn wat beelden die laten zien hoe de training van een lawinehond eruit ziet.

Lawinehonden in training gaat er zo aan toe

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in