Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Skiër eindigt op autodak tijdens skiles

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

In Turracher Höhe heeft gisteren een man zijn skiles op een bijzondere manier afgesloten. De 20-jarige skiër belandde namelijk op het dak van een auto. Daarmee was de skiles ook direct voorbij, want de man moest na dit ongelukkige ongeval naar het ziekenhuis gebracht worden.

Beginnersles

Een 22-jarige skileraar ontfermde zich gisteren over twee pupillen die nog nooit hadden geskied. Deze twee mannen van 18 en 20 kregen rond 15.00 uur de opdracht om op gelijke hoogte van de skileraar te blijven, maar de oudste van de twee kon die opdracht niet voltooien. Hij verloor de controle over zijn ski’s en kon niet meer remmen. Bijna de hele piste gleed hij ongeremd richting het dal, totdat hij aan het einde van de piste over een heuvel sneeuw gelanceerd werd.

Acht meter door de lucht

De Duitse jongeman vloog zo’n acht meter door de lucht en kwam vervolgens op het dak van een auto terecht. Het dak van de auto en de auto ernaast brachten het er niet zonder schade vanaf. De beginnende skiër ook niet, die moest naar het ziekenhuis in Klagenfurt overgebracht worden.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in