Nieuwsalert per mail ontvangen

Skiën in Noord-Korea: zo ziet dat eruit!

Jamie Barrow, de snelste snowboarder van Groot-Brittanië, heeft Noord-Korea mogen verkennen. Velen weten niet hoe het land eruit ziet. Niet alleen het skigebied, maar ook de cultuur en veelzijdigheid is opmerkelijk interessant! Bekijk de beelden en ontdek een diversiteit en schoonheid die voor de wereld verborgen blijft. Skiën in Noord-Korea ziet er zo uit!

Jamie begon zijn reis in Beijing en vervolgde zijn route naar het bijzondere land Noord-Korea. Van het praten met de bevolking tot de keuken ontdekken, de cultuur verkennen, steden bezoeken, meer te weten komen over de politieke kant en nog veel meer. Noord-Korea is fascinerend in meerdere opzichten en daarbij is wintersporten hier wel heel vet. Dat deze filmgroep toestemming gekregen heeft om te filmen in het land is uitzonderlijk. Journalisten en filmmakers worden extreem beperkt in hun mogelijkheden door de regels. Toch zie je in deze video van alles over het land.

Skiën in Noord-Korea ziet er zo uit!

Het eindresultaat van de reis naar Noord-Korea is prachtig. Zo ontdek je toch weer veel over een opmerkelijk land als dit. Bekijk hieronder de video!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in