Nieuwsalert per mail ontvangen

ski innovaties gaan steeds verder!

Ook op wintersportgebied wordt er steeds naar innovaties gekeken. Op de grootste skibeurs in Europa, de Ispo in Munchen worden elk jaar de nieuwste snufjes en innovaties gepresenteerd.

In de Duitsland is familiebedrijf Uvex voorloper op dit gebied. Veel wintersporters beseffen niet dat zij tijdens het skien een helm dragen waar de meest nieuwe high-tech innovaties in verworven zijn.
Door de samenwerking tussen Uvex en de universiteit van Bochem blijven zij investeren in de nieuwste technologien. Dit heeft geresulteerd in een skibril met ‘blauwfilter’. De contrast verhogende functie zorgt er voor dat je in een geheel witte omgeving diepte beter kan waarnemen.

Iedere wintersporter heeft een hekel aan een jeukende hoofdhuid door het dragen van een skihelm. Daarom is Uvex bezig met de ontwikkeling van een skihelm die goed functioneerd met temperaturen van -25 graden en +50 graden.

Ik ben erg benieuwd of er over een paar jaar een opvouwbare helm op de markt beschikbaar is. Het kan tenslotte niet gek genoeg………..

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in