Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Silvretta Montafon verlengt skiseizoen tot 1 mei

Blauwe piste Montafon skigebieden voor beginners

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

De vogeltjes fluiten, het zonnetje schijnt volop en de terrassen kleuren weer wit van alle armen en benen die weer veelvuldig ontbloot worden. Ja, het is voorjaar en de zomerkriebels beginnen alweer een beetje te komen. Daar denken ze in Silvretta Montafon overigens anders over. In het Oostenrijkse skigebied is namelijk bekendgemaakt dat het skiseizoen verlengd wordt tot tenminste 1 mei.

Nog even je in je in skipak hijsen, ski’s onderklikken en gaan? Komend weekend kun je in Silvretta Montafon nog heerlijk meters maken in de sneeuw, en als het lekker weer blijft, volgend weekend ook!

Na sluiten opnieuw de deuren geopend

Hoewel het Oostenrijkse skigebied Silvretta Montafon eigenlijk 18 april de laatste skidag heeft gehad, is er toch besloten tot een seizoensverlenging. De condities zijn nog goed, het weer is heerlijk en er kan nog fijn geskied worden. Daarom is het skigebied ook dit weekend geopend en is het voornemen om tot 1 mei open te blijven. Als het weer prima blijft, kan er ook in het weekend daarna nog heerlijk geskied worden.

Geopende liften

Uiteraard is niet het hele skigebied geopend, maar wel genoeg liften om heerlijke uren op je ski’s of snowboard te beleven. De Valisera Bahn, Madrisella Bahn, Sonnen Bahn, Nova Bahn en Förderband Valisera zijn geopend. Voor de lunch of een lekker drankje kun je terecht bij de Valisera Hüsli.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in