Nieuwsalert per mail ontvangen

Seizoenspas Saas-Fee een koopje door unieke marketingcampagne

Saas-Fee heeft een grootschalige marketingcampagne opgezet, waarbij skipassen voor een schijntje over de toonbank gaan. Voor 222 CHF kun je een heel seizoen gebruik maken van de skiliften in het skigebied en ongelimiteerd skiën. Een koopje als je het vergelijkt met de prijzen die je normaal betaalt voor een skipas voor 7 dagen (417 CHF) en 14 dagen (656 CHF). De prijs geldt echter alleen als er minimaal 100.000 seizoenspassen verkocht worden. 

Door de grote aanvraag is het Zwitserse skigebied direct gestart met de verkoop van de seizoenspassen. Zo worden de grote tv kanalen ingezet, zijn er grote partners bereid hier veel promotie aan te geven en wordt de actie uiteraard via de social media kanalen van Saas Fee volop gepromoot. De skiliftmaatschappij van Saas Fee neemt het grootste gedeelte van het marketingbudget voor deze actie voor hun rekening. De actie zou eigenlijk vandaag pas van start gaan, maar vanwege de enorm aanvraag is het skigebied drie dagen eerder begonnen met de internationale verkoop. Goede signalen vanuit het skigebied en in ieder geval een goede start.

saas-fee-seizoenspas

Om de hele actie door te laten gaan is het voor het skigebied wel noodzakelijk om de 100.000 seizoenspassen te verkopen. Je kunt tot 27 november mee doen met deze actie en op die datum wordt de balans opgemaakt door het skigebied. Gaat het skigebied het halen? Aan de promotie die zij er tegen aan gooien en de gratis reclame die zij met deze ludieke actie hebben gecreëerd kan het niet liggen.

Saas-Fee is deze zomer druk bezig geweest met het bouwen van de nieuwe Spielbodenbahn. Een prachtige nieuwe skilift die het skigebied aanzienlijk gaat verbeteren. Zie artikel hieronder voor foto’s van de laatste bouwupdate.

BOUWUPDATE: De Spielbodenbahn in Saas-Fee

ANDER INTERESSANT NIEUWS UIT ZWITSERLAND:

Zwitserland doet grote marketingcampagnes om de Nederlandse wintersport toeristen richting de Zwitserse skigebieden. Voor advies heeft dit Zwitserse skigebied Oostenrijkse hulp ingeschakeld. Lees onderstaand artikel hoe deze samenwerking tot stand is gekomen. Mooi om te zien dat skigebieden elkaar helpen!

Zwitsers skigebied schakelt Oostenrijkse hulp in

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in