Nieuwsalert per mail ontvangen

PRACHTIGE BEELDEN: Stralend weer in de Alpen

Hohe Salve (Foto: Laila van Emden Andres)

Het nieuws van de afgelopen maanden en weken stond vooral in het teken van sneeuw. Heel veel sneeuw. Maar zoals het wel bekende gezegde klinkt; na regen komt zonneschijn! In dit geval dan wel geen regen maar sneeuw. Maar de zon is zeker doorgebroken in de Alpen! 

We hebben er lang op moeten wachten maar de zon heeft zich gemeld in de Alpen! In zowel de Franse als de Oostenrijkse skigebieden is het stralend weer. Een lekker zonnetje en een strakblauwe lucht. Doordat het flink vriest, zijn de sneeuwcondities om te dromen. Kortom genieten met de hoofdletter G. De skigebieden zelf maken goed gebruik van de situatie en deelden deze prachtige paatjes. En ook wij hebben een paar prachtige plaatjes mogen ontvangen vanuit de Alpen. En zeg nou eerlijk? Nu kan je toch helemaal niet meer wachten tot je zelf in de sneeuw staat?!

SkiWelt Wilder Kaiser Brixental

In grote Oostenrijkse SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental hebben ze alle fijne aspecten van een wintersportvakantie in 1 kiekje weten te krijgen: vers geprepareerde pistes, een zonnetje en een strakblauwe lucht. Het skigebied heeft bijna 300 kilometer aan piste. Een heerlijk gebied voor iedereen. Al helemaal als het er zo bij ligt! Hieronder nog wat moois!

Brixen (Foto: Laila van Emden Andres)

Westendorf (Foto: Laila van Emden Andres)

Oberstdorf Kleinwalsertal

Oberstdorf Kleinwalsertal is een Oostenrijks skigebied net over de grens van Duitsland en zo zie je maar weer dat je niet altijd ver weg hoeft om in een mooie omgeving terecht te komen. Ook hier is het namelijk stralend weer.

Tignes

In het Franse Tignes hebben ze al een groot deel van de week mazzel met het weer. Hier is het de afgelopen dagen alleen maar prachtig geweest. En omdat het ook nog eens erg vriest, is de sneeuw ‘formidable’!


Momenteel verblijft het team van 24 UUR IN in dit prachtige gebied en deze perfecte condities zorgen voor mooie opnames. Tignes is een groot gebied en behoort tot het voormalige Espace Killy. Het gebied gebruikt nu echter de naam Tignes – Val d’Isère. Het skigebied telt ruim 400 kilometer aan piste en wist je dat er naast skiën nog veel meer hele bijzondere activiteiten te doen zijn? Zo heb je hier bijvoorbeeld de unieke Bun J Ride staan. En hoe dat ongeveer voelt? Nog even geduld, in de 24 UUR IN uitzending probeert Frank het voor je!

 

Valloire

Zillertal Arena

Salzburger Sportwelt

Salzburger Sportwelt (Foto: Youri Boermeester)

Salzburger Sportwelt (Foto: Youri Boermeester)

Fiss

Fiss (Foto: Fleur Suurmond)

Hinterglemm

Hinterglemm (Foto: Jorgos de Fots / Fost Fotografie)

Kitzsteinhorn

Kitzsteinhorn (Foto: Vincent Hemelaar)

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in