Nieuwsalert per mail ontvangen

Pitztaler Gletscher opent meer pistes en liften

© Pitztaler Gletscher

Afgelopen weekend was het dan zover, de Pitztaler Gletscher opende het skiseizoen. Wat was het geweldig dat de eerste liften en kilometers open waren voor de wintersporters. Het nieuws wordt echter alleen maar beter! Er gaan meer pistes en liften open!

Sneeuw

Vorig weekend opende Pitztal 3 kilometer pistes. Wintersportliefhebbers konden hun geluk niet op en stonden te trappelen om de pistes te betreden. Inmiddels zijn we een week verder en hebben we een week vol sneeuw achter de rug. Dit zorgde uiteraard voor mooie plaatjes.

© Pitztaler Gletscher

Meer open

Dit zorgde natuurlijk niet alleen voor mooie plaatjes. Het werpt ook op de piste ook zijn vruchten af. Op de Pitztaler Gletscher heeft het geresulteerd dat er vanaf vandaag 7 kilometer aan pistes en 3 liften geopend zijn.

Deze liften zijn open:

  • Gletscherexpress tot 16:25 uur
  • Wildspitzbahn tot 14:00 uur
  • Gletscherseebahn tot 15:00 uur
  • Mittelbergbahn tot 15:00 uur

Wandelaars

Het skigebied is uiteraard niet alleen voor de wintersporters geopend. Ook de wandelaars kunnen hier terecht. Zij kunnen genieten van het prachtige winterse landschap.

Dit is er open:

  • Gletscherexpress van 8:30 uur tot 16:25 uur
  • Café 3.440 dagelijks tot 15:30 uur

Het café is bereikbaar via de Wildspitzbahn.

Beelden

Om je een beeld te geven van hoe het er op dit moment op de Pitztaler Gletscher uitziet zijn hieronder nog wat jaloersmakende plaatjes toegevoegd. Wanneer vertrek jij naar Oostenrijk?

© Pitztaler Gletscher
© Pitztaler Gletscher
© Pitztaler Gletscher
© Pitztaler Gletscher

Meer openingen

Kan jij na het zien van deze beelden ook geen genoeg krijgen van de sneeuw. Er gaan deze maand nog meer skigebieden open. Dus waar wacht je nog op! Bekijk hier welke skigebieden er deze maand allemaal opengaan.

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in