Nieuwsalert per mail ontvangen

© Unsplash / Muhammad Taufik

Paintballen op ski’s: zo ziet het eruit

Wintersportredacteur

Stel: je wilt met een paar vrienden iets leuks doen. Dan kun je heel veel leuke dingen bedenken. Maar het beste is natuurlijk om zoveel mogelijk leuke dingen te combineren. Dat moeten de gasten in deze video ook gedacht hebben. Ze combineerden paintballen met skiën.

Een dagje uit met vrienden is heerlijk. Even weg van het thuisfront, dames thuislaten en de hele dag lachen om stomme grappen. Een leuke activiteit hoort er natuurlijk bij. Maar wat ga je dan doen? De een wil naar een voetbalwedstrijd, de ander wil wat actiefs doen. Er zijn genoeg mogelijkheden. Dat wordt stemmen dus. Maar wat nou als er in de vriendengroep op twee activiteiten evenveel gestemd wordt? Dan doe je ze gewoon allebei tegelijk!

Paintballen en skiën combineren

Skiër Leo Taillefer postte onlangs deze video waarin hij met z’n maten lekker aan het skiën is. Opvallend detail: ze zijn op ski’s aan het paintballen. Wat ontzettend cool lijkt me dit om te doen. Uiteraard is dit niet heel geschikt in een geopend skigebied, maar op een ‘veilige’ manier zou ik dit heel graag willen doen!

@leotaillefer

Un paint ball sur des skis. Ca vous tente ? ##ski ##paintball ##lineskis ##freestyle ##foryou ##pourtoiii @timbaudshredcode

♬ Ouverture d’Apocalypse la 1ère Guerre mondiale – Christian Clermont

Boys will be boys….

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in