Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

OPROEP: hoe lekker is het bij jou nu? Stuur ons je mooiste foto uit de Alpen!

Solden kaiserwetter op de Tiefenbachgletsjer

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

De voorjaarsvakantie is in volle gang en de tweede week van de schoolvakanties staat in het teken van zon, zon en nog eens zon. Met de grote sneeuwval van de weken ervoor en de aanhoudende vorst op hoogte blijven de pistecondities uitstekend. Het resultaat? Puur Kaiserwetter, en dat tijdens de populairste wintersportweek van het jaar!

Wij hebben al diverse heerlijke plaatjes uit de Alpen gezien en doen daarom een oproep aan iedereen die nu in de bergen aan het genieten is van de fantastische omstandigheden. Hoe lekker is het bij jou nu? Stuur ons je mooiste foto’s uit de Alpen en wie weet verschijnt jouw plaatje in ons blog!

Jij verstuurt je foto, wij doen de rest

Of je nu in Oostenrijk, Zwitserland, de Dolomieten, Franse Alpen, het hoge noorden of aan de andere kant van de oceaan aan het wintersporten bent… Wij zijn heel benieuwd naar hoe het nu bij jou is! Geniet je van meesterlijke omstandigheden als een fijn voorjaarszonnetje en goede sneeuw? Ben je op een voor jou nieuwe locatie en ben je dolenthousiast? Of zit je weer heerlijk als vanouds op je favoriete plek in de Alpen en geniet je op en top van de condities? Hoe dan ook, wij zijn ontzettend benieuwd naar hoe lekker het nu bij jou is. Stuur ons je allermooiste foto van deze vakantie op, en wie weet verschijnt jouw beeld wel in ons volgende blog. Hoe je mee kunt doen? Heel simpel: stuur je mooiste, beste, favoriete of lekkerste wintersportfoto(‘s) via Facebook Messenger en wij doen de rest.

De voorwaarden

Lijkt jou het leuk om je Kaiserwetter-plaatjes met ons te delen? Stuur je foto via Facebook Messenger naar ons op, onder de volgende voorwaarden:

  • Jij moet de foto’s en video’s gemaakt hebben;
  • Geef in een berichtje bij de foto’s aan dat je ons toestemming geeft ze te delen;
  • Vermeld even de naam bij de foto’s die we kunnen vermelden als copyright.

En that’s it! Staat jouw foto in ons volgende blog?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in