Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

OPROEP: hoe is het nu in het skigebied waar jij op vakantie bent?

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

De kerstvakantie is in volle gang, ben jij ook in een skigebied? Zelf was ik vorige week nog in het Oostenrijkse Dachstein West en Steinplatte-Winklmoosalm en ik heb daar echt prachtige skidagen gehad! Ben jij op dit moment in de Alpen? Dan zijn we erg benieuwd naar de omstandigheden in jouw skigebied. Hoe liggen de pistes erbij, hoeveel is er op dit moment geopend en kun je helemaal tot in het dal skiën? Stuur ons een foto-update uit de Alpen en wie weet verschijnt jouw plaatje wel in ons volgende blog.

Stuur je foto door

Ben je op dit moment in Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Duitsland, Frankrijk, het Hoge Noorden of ergens anders in de sneeuw? Dan zijn we heel benieuwd hoe het daar nu is. Wij zijn erg benieuwd en delen jouw ervaringen graag met de rest van Nederland. Wat je moet doen? Stuur je wintersportfoto(‘s) op via WhatsApp (+31 85 083 0087) en wij doen de rest! Ook kun je gemakkelijk reageren onder het Facebook bericht:

De voorwaarden

Dus, heb jij wintersportfoto’s en wil je die met ons delen. Stuur de foto’s via WhatsApp naar ons op. Er zitten een paar kleine voorwaarden aan:

  • Jij moet de foto’s en video’s gemaakt hebben;
  • Geef in een berichtje bij de foto’s aan dat je ons toestemming geeft ze te delen;
  • Vermeld even de naam bij de foto’s die we kunnen vermelden als copyright.

Dat is het! Staan jouw foto’s of video’s straks op Skiinformatie.nl?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in