Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Artiest van het Top of the Mountain Closing Concert in Ischgl is bekend

© TVB Paznaun - Ischgl

Wintersportredacteur

Eind april is de laatste van de vier Top of the Mountain Concerten in Ischgl dit seizoen. Van alle andere edities zijn de artiesten al bekend en vanaf vandaag de allerlaatste ook. Tijdens het Top of the Mountain Closing Concert kunnen we allemaal gaan juichen voor de Italiaanse poprockzanger Eros Ramazzotti.

Artiest Top of the Mountain Closing Concert

Ischgl heeft vandaag aangekondigd dat Eros Ramazzotti het winterseizoen in het skigebied gaat afsluiten. Dit winterseizoen zal dat gebeuren op 30 april 2023. Op het podium op de Idalp kunnen alle fans van het Italiaanse poprockicoon samenkomen en dansen op de muziek van de zanger. Eros zal al zijn bekende hits ten gehore brengen, denk daarbij aan bijvoorbeeld: “Se Bastasse una Canzone”, “Cose Della Vita” en “Adesso Tu”. Daarnaast gaat hij ook een paar nummers van zijn nieuwe album laten horen. Je kunt je voorbereiden met zijn nieuwste album Vita ce n’è.

Alle edities van het concert in Ischgl

Nu is dus het hele programma van de Top of the Mountain Concerten bekend! Wil jij erbij zijn in Ischgl tijdens een van de mooiste feestjes van het jaar? Dan kun je nu tickets bestellen voor alle concerten. De eerste editie is al geweest, tijdens het Top of The Mountain Opening Concert mocht Sean Paul het skiseizoen openen. Deze andere artiesten zijn aangekondigd, bij welke editie wil jij aanwezig zijn?

  • 30 maart 2023: Top of The Mountain Spring Concert – met George Ezra
  • 9 april 2023: Top of The Mountain Easter Concert – met Sido
  • 30 april 2023: Top of The Mountain Closing Concert – met Eros Ramazzotti

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in