Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Op wintersport in februari? Bekijk deze aantrekkelijke aanbiedingen

© Skiinformatie.nl

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Wil je een paar dagen op wintersport in februari, maar heb je jezelf er nog niet in verdiept? Wij kunnen je helpen je reis te plannen! Verschillende wintersportaanbieders hebben nog enkele aanbiedingen zo vlak voor de voorjaarsvakantie. Of je nu zoekt naar een korte skivakantie of een week uitgebreid all-inclusive wintersporten, we hebben enkele gunstige deals voor je op een rijtje gezet.

Wintersport in februari

Een wintersport in februari is ontzettend gewild. De meeste landen hebben in deze maand voorjaarsvakantie en dat betekent dat duizenden wintersporters naar de skigebieden afreizen. Toch is februari een fijne wintersportmaand. Het zonnetje schijnt regelmatig, er ligt voldoende sneeuw, de pistes zijn geweldig en aan gezelligheid is geen gebrek.

Omdat de vakantieperiode aan de gang is betekent het niet dat het continu druk is in februari. Als je niet gebonden bent aan de schoolvakanties, kun je ook in februari buiten de drukke vakantieweken op wintersport gaan. Check natuurlijk wel vooraf even hoe het zit met de vakanties van andere landen. Anders kan het toch nog flink druk zijn op de pistes.

Gunstig op wintersport

Qua bestemming zijn de aanbiedingen voor een wintersport in februari erg verschillend. Wil je naar Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Duitsland of toch liever Zwitserland? Voor alle wintersportlanden is er nog een passende accommodatie te vinden voor een wintersport in februari:

In februari in Oostenrijk op wintersport

Op wintersport in Oostenrijk? Daar zijn heel veel mogelijkheden voor. Of je nou kiest voor een wintersport met je partner, het gezin, de hele familie of je vriendengroep, de Oostenrijkse skigebieden bieden voor ieder wat wils. Wat Oostenrijk zo geliefd maakt bij Nederlanders? Dat is voornamelijk de gezelligheid in de Oostenrijkse wintersportdorpen!

Op wintersport in Italië

Genieten staat centraal in de skigebieden van Italië. Wat de skigebieden in Italië uniek maakt, is het prachtige bergdecor en de perfect geprepareerde pistes. Vertrek over een paar weken al naar Italië met een van deze deals!

In februari op wintersport in Zwitserland

De skigebieden in Zwitserland spreken iedereen aan. Zowel beginners al gevorderden kunnen uit de voeten op de pistes van de Zwitserse skigebieden. Tel daar ook nog eens moderne liften, gastvrije mensen en een hoge sneeuwzekerheid bij op en je begrijpt dat de skigebieden van Zwitserland een klasse apart zijn.

In Frankrijk op wintersport

Een wintersport in 2024 naar Frankrijk betekent niet alleen genieten van fijne pistes, maar ook van heerlijk eten en goede prijzen voor accommodaties. Je vindt hier een aantal van de grootste skigebieden ter wereld en allerlei sfeervolle accommodaties. Een wintersport in Frankrijk in is vaak een stuk goedkoper dan naar bijvoorbeeld Oostenrijk, Italië of Zwitserland.

Last-minute een paar dagen naar Duitsland

Wie op zoek is naar rustige, glooiende pistes zal zich zeker vermaken in de skigebieden van Duitsland. De skigebieden van Duitsland liggen zowel in het Sauerland als in het zuidelijke Beieren. Het Sauerland is ideaal voor een korte wintersporttrip, de gebieden in Beieren zijn groter en sneeuwzekerder. Wat beide regio’s gemeen hebben is dat je vrijwel nooit hoeft te wachten bij de lift.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in