Nieuwsalert per mail ontvangen

De nieuwe Palinkopfbahn D1 in Ischgl is klaar voor gebruik

Skigebied Ischgl heeft ons de hele zomer op de hoogte gehouden van de werkzaamheden aan de Palinkopfbahn D1 in Ischgl. De splinternieuwe lift gaat voor een flinke verbetering zorgen in het skigebied en brengt de wintersporters een stuk comfortabeler naar de top van de berg. Donderdag gaat het gebied officieel open en het gebied meldt dat de werkzaamheden op tijd klaar zijn en de lift staat te wachten op een verse lading wintersport liefhebbers. Ben jij er daar één van?

Palinkopfbahn D1 in Ischgl

De nieuwe 6-persoons stoeltjes vervangt de oude 4-persoons stoeltjeslift die 20 jaar dienst heeft gedaan. Een verrijking voor het skigebied, gezien hierdoor de wachtrijen flink korter zullen worden. De nieuwe stoeltjeslift van Doppelmayr is van alle luxe voorzien. De stoeltjes zijn namelijk breder dan normaal en zijn verwarmt. De eerste stoeltjes hangen inmiddels en de bouw begint behoorlijk op te schieten. In het filmpje hieronder kun je de vorderingen van de bouw bekijken.

De nieuwe Palinkopfbahn D1 in Ischgl, het bergstation staat er al.

Video van de nieuwe lift

Hoe de lift eruit ziet? Bekijk de onderstaande video.

Huidige condities

Op dit moment valt er nog een heerlijk laagje verse sneeuw in Ischgl, waardoor we donderdag zeker kunnen genieten van heerlijke pistes. Heerlijk toch? Ga jij donderdag naar de opening? Wij zijn er wel bij en gaan hier uiteraard verslag van doen!

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in