Nieuwsalert per mail ontvangen

Mutsenmerk Poederbaas introduceert Poederbaas kleding

poederbaas kleding

Het bekende Nederlandse mutsenmerk Poederbaas beperkt zich niet langer meer tot het maken van mutsen. Vorig jaar al werden er enkele t-shirts verkocht, maar nu introduceert het merk een heuse kledinglijn die vanaf deze week te koop is in de webshop. 

Ontwikkeling Poederbaas

Enkele jaren geleden is het merk Poederbaas ontstaan vanuit passie voor het rijden van poeder. Vanuit die passie is ook het haken van custom made mutsen ontstaan. Het oorspronkelijke kleine team van Poederbaas kon echter de vraag naar mutsen niet aan en daarom werd er zogenaamde ‘haakdames’ aan het team toegevoegd.

Vele verschillende modellen werden gemaakt en er werd zelfs een custom made beanie tool toegevoegd aan de webshop om je eigen beanie te ontwerpen. Daar bleef het echter niet bij.

Poederbaas kleding

Nadat achter de schermen veel werd gevraagd naar kleding werd vorig jaar getest met zogenaamde ‘après-ski’ t-shirts. Dat sloeg goed aan en daarom werd de kledinglijn verder ontwikkeld.

‘De vraag vanuit de steeds groter wordende doelgroep voor kleding in de vorm van streetwear (hoodies, crewnecks en t-shirts) bleef aanhouden waarop we op een gegeven moment besloten hebben deze richting door te zetten. We zijn niet over een nacht ijs gegaan maar hebben goed geluisterd naar onze doelgroep. Wat past goed bij onze doelgroep die veel waarde hecht aan kwaliteit, pascomfort en uitstraling? Van daaruit heeft er een proces plaats gevonden wat zo’n 8,5 maanden in beslag heeft genomen voordat we tot productie zijn over gegaan.’ aldus Anne Pater, head of brand bij Poederbaas.

Bekijk de collectie

Zoals gezegd is de Poederbaas kleding collectie nu te koop in de webshop. Hieronder vind je vast een paar voorbeelden van de nieuwe basic t-shirts.

Wat vind jij ervan? Bekijk de complete collectie hier.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in