Nieuwsalert per mail ontvangen

Movie Monday: The Voleurz Family

De laatste Movie monday van het jaar is vandaag aangebroken en de Voleurz familie neemt ons mee naar Whistler Blackcomb. De Titanen strijdt tussen de skiërs en snowboarders is begonnen en zal ‘uitgevochten’ worden in de verse poedersneeuw. Wie zal plaatsnemen op de troon en wie zal het moeten doen met de troostprijs? De film zal de heldendaden van de familie uitlichten en het gevecht goed in beeld brengen. Neem plaats in je stoel en probeer de vraag van je moeder te vermijden: “Naar wat voor idioten ben jij aan het kijken?”. 

De nieuwe Voleurz snowboarder Geoff Brown laat naast zijn grote dosis basis tricks, ook de dubbele kurk zien. Skier Rob Heule laat zien dat de beruchte ‘5-knik elleboog rail’ in Calgary mogelijk is. Daarnaast zullen de hilarische momenten uiteraard een speciale plaats krijgen.

Voleurz familie:
De Voleurz familie kent zijn oorsprong vanuit fanatieke studenten dat is uitgegroeid tot een grote familie. In 2003 is het gestart door de twee oprichters Darren Rayner en Bruce Giovando, maar in 2007 stond het pas officieel in de boeken geregistreerd. In de ‘Cement Ghetto’ werden de eerste gemeenschappelijke interesses voor bergen en sneeuw gedeeld. Onlangs is de community een project gestart waarbij er een samenwerking is met artiesten, DJ’s, MC’s en muzikanten om creaties te ontwikkelen die voor alle doelgroepen geschikt zijn.

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in