Nieuwsalert per mail ontvangen

Mobiele versie van ‘Nageln’ komt eraan: MöbileSchlägen

Kopspijkers, Nageln, Stump…. Ook al zegt de naam je niets, het spel ken je zeker als wintersporter. Het is verreweg het populairste spel in de après-ski en zorgt voor veel (drank)plezier. Het is helaas echter geen spelletje dat je gemakkelijk meeneemt, wat er voor zorgt dat je het spel maar op bepaalde plaatsen kunt spelen. Zonde toch? Daarom komt daar nu verandering in.

Weg met die boom

De benodigdheden voor het spel zijn simpel: spijkers, een hamer en een boomstronk. De eerste twee kan iedereen thuis in de kast leggen, maar die boomstronk wordt wel een probleem. Zeker als je het spel mee wilt nemen naar je vrienden voor een avondje plezier. Voor dat probleem hebben de makers van ‘MöbileSchlägen’ een oplossing. Ze hebben het spel namelijk draagbaar gemaakt.

De boomstronk wordt in het MöbileSchlägen vervangen door een frame met daarin een houten schijf. Gemakkelijk op te zetten en gemakkelijk mee te nemen. Een stuk gemakkelijker mee te nemen dan die boomstronk in ieder geval. Hieronder zie je hoe het eruit ziet:

Kickstarter

Op dit moment wordt het spel gekickstart. Als over 22 dagen het streefbedrag van $150,000 behaald is, dan wordt met de productie begonnen. Op dit moment staat de teller nog niet op $20,000, dus er moet nog even gas gegeven worden. Lijkt het jou mooi om dit spel thuis te kunnen spelen? Kijk dan hier en support de campagne.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in