Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Mis niets met het nieuwe Skiinformatie WhatsApp-kanaal!

© Skiinformatie.nl

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Het winterseizoen nadert in rap tempo en nu wil je natuurlijk op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, live-updates en de weerberichten uit de Alpen. Door de social media algoritmes is het steeds lastiger om alles mee te krijgen, en daarom heeft WhatsApp nu een nieuwe functie. Via ons eigen Skiinformatie WhatsApp-kanaal krijg je direct een melding bij belangrijk nieuws! Hoe dit werkt? Lees snel verder.

Skiinformatie WhatsApp-kanaal

Wat zijn WhatsApp-kanalen? Net als de nieuwe ontwikkeling op Instagram is er nu een nieuwe functie op WhatsApp. Dit zijn chats waarbij je, als je lid bent, alleen berichten kunt ontvangen. Je wordt lid van een kanaal van een platform dat je graag volgt en vervolgens krijg je regelmatig als eerste de updates door. Net als bij een berichtje op WhatsApp krijg je op je telefoon een melding zodra er iets geplaatst is. Super handig!

Meld je aan!

Wil je berichtjes ontvangen zodra we een belangrijk artikel plaatsen op onze website? Dat kan gaan over verse sneeuw, ontwikkelingen in de wintersportwereld of ander belangrijk nieuws wat te maken heeft met de skigebieden. Via de onderstaande button kun je je aanmelden!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in