Nieuwsalert per mail ontvangen

Mensen enthousiast maken voor wintersport @ vakantiebeurs Utrecht

Foto vakantiebeurs

Dit jaar staan we weer op de vakantiebeurs in de jaarbeurshallen van Utrecht om ons appartementencomplex www.dorfstube.nl en het reisbureau Lauf International te promoten. Het is altijd leuk om mensen enthousiast te maken voor de wintersport en ze als nieuwe gasten te mogen ontvangen. Ik zal me eerst even voorstellen, mijn naam is Remy Lauf, 28 jaar oud en kom uit Rotterdam.
Sinds 7 jaar ben ik druk bezig in de wintersportwereld. Ik run met mijn familie een appartementencomplex in Fieberbrunn. Heb een eigen (klein) reisbureau puur en alleen gericht op wintersportvakanties in onze regio.
Mijn hobbies zijn dan ook natuurlijk skiën!
Ik ben ruim 2 maanden per winter in Oostenrijk en geef ook regelmatig skiles en organiseer freeridetouren in onze omgeving.

Ik zal met enige regelmaat wat op de website plaatsen dus tot snel!

Je kunt me ook komen opzoeken in hal 9 van de Jaarbeurs…..

Remy Lauf

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in