Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Meet & greet: ontmoet op 21 juni wedstrijdskiërs in Saalbach

© GEPA / Thomas Bachun

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Ben je deze zomer in Saalbach? Om precies te zijn op 21 juni? Dan kun je iets heel bijzonders meemaken! Op 21 juni is er namelijk een meet & greet in Saalbach met verschillende wedstrijdskiërs uit het Oostenrijkse skiteam. Op de FIS WK alpineskiën locatie van 2025 is er een unieke mogelijkheid om de Oostenrijkse atleten te ontmoeten.

Meet & greet met wedstrijdskiërs

Het wordt op 21 juni een bijzondere dag in Saalbach. Leden van het Oostenrijkse skiteam zijn in het skigebied aanwezig en de hele dag is er een vol programma. Bezoekers kunnen interessante gesprekken voeren, een downhill simulator proberen en dj-muziek verwachten. Tussen 17.00 en 19.00 uur is de meet & greet met de wedstrijdskiërs bij het dalstation van de 12er Kogel. Toegang is helemaal gratis en er wordt eten en drinken aangeboden op het event!

Wie er onder andere aanwezig zijn? Dat zijn deze drie bekende Oostenrijkse atleten:

Voorbereiding voor WK 2025

In Saalbach draaien de komende jaren voornamelijk om het WK alpineskiën. In 2025 vindt het evenement in het skigebied plaats. Het is de tweede keer dat het WK in Saalbach wordt georganiseerd. In 1991 zijn de wereldkampioenschappen er al eens gehouden. Sindsdien doet Saalbach er alles aan om weer topwedstrijden naar de regio te halen. In 2025 gaat het weer gebeuren op de Zwölferkogel! Van 4 tot 16 februari 2025 vindt het WK alpineskiën in Saalbach plaats. Tickets zijn vanaf maart 2024 verkrijgbaar.

››› Alles wat we tot nu toe weten over het WK in 2025 in Saalbach

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in