Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Mart op de piste: Mart Hoogkamer krijgt zijn eigen tv-programma

© Skiinformatie

Wintersportredacteur

Vanaf eind oktober 2022 komt er een nieuw tv-programma op AvroTros. Mart Hoogkamer gaat het programma ‘Mart op de piste’ presenteren. En houd je vast! Hij gaat in het programma een nieuwe après-skihit proberen te schrijven met de hulp van bekende gasten.

Nieuw tv-programma ‘Mart op de piste’

In het programma met de naam ‘Mart op de piste’ gaat de Nederlandse zanger Mart Hoogkamer bekende gasten ontvangen in Val Thorens. Samen met hen is het doel om een après-skihit te schrijven. Wie de artiesten zijn waarmee hij de (après-ski)hitlijsten gaat proberen te bestormen? Dat zijn onder anderen Shirma Rouse, Wolter Kroes, John West, Bizzey, Jody Bernal en Roxanne Kwant. Naast het zingen leert Mart ook skiën met zijn vaste vriendenclub. Onderdeel daarvan zijn onder anderen Wesley Sneijder, Maxim Froger, Randy Wolters en zijn manager Robert-Jan Schipper.

Wanneer kun je dit programma bekijken?

De opnames zijn inmiddels al afgerond. En Mart op de Piste is vanaf woensdag 26 oktober 2022 wekelijk te zien om 20.25 uur bij AvroTros op NPO 3. We zullen dus snel meemaken of dit zijn winterse kaskraker gaat worden. Wie weet is dit hét nummer dat we aankomende winter allemaal meeschreeuwen in de après-skitenten?!

Lees ook: 15 beste après-ski hits aller tijden

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in