Nieuwsalert per mail ontvangen

© Skiinformatie

Man in elkaar geslagen vanwege sneeuwruimen in de ochtend

Wintersportredacteur

Een bijzonder verhaal uit het Oostenrijkse Hallein. Daar is een 20-jarige man in elkaar geslagen, omdat hij volgens een stadgenoot te vroeg sneeuw aan het ruimen was.

Je hebt vast meegekregen dat het in Oostenrijk flink heeft gesneeuwd de afgelopen dagen. Dit betekent dat er weer sneeuw geruimd moet worden. Daar moet je echter niet te vroeg mee beginnen, vindt een 57-jarige man uit Hallein.

In elkaar geslagen

De 20-jarige huismeester van een flat was donderdagochtend vroeg bezig met het ruimen van sneeuw met een sneeuwfrees, toen de 57-jarige man naar buiten kwam en hem een paar rake klappen verkocht. Volgens het persbericht van de politie vond de aanvaller dat hij in zijn slaap gestoord werd en wilde hij nog verder slapen. Omdat de huismeester zijn werkzaamheden niet wilde pauzeren, sloeg de ‘lichtgeklede’ bewoner hem in elkaar.

Naar het ziekenhuis

De verwondingen bij de huismeester waren dusdanig ernstig dat hij na eerste hulp door het Rode Kruis naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Bij een doorzoeking van het huis van de 57-jarige man werd een verboden mes gevonden. De man werd aangeklaagd, maar blijft op vrije voeten.

Morgen gaat het in Nederland mogelijk sneeuwen, dus je bent gewaarschuwd als je een opvliegende buurman hebt….

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in