Nieuwsalert per mail ontvangen

TIP: Luchtballonnen festival in Zwitserland

Heb jij al eens met een luchtballon gevlogen? Van veel mensen is dit toch een droom. Waarom zou je het dan nog langer uitstellen en het niet doen op een prachtige locatie als in de Zwitserse Alpen? Hier wordt namelijk het luchtballonnen festival gehouden. Jij komt toch ook!

Luchtballonnen festival

In Zwitserland wordt komend seizoen voor de 40e keer het luchtballonnen festival gehouden. Gedurende dit festival staat alles in het teken van luchtballonnen en zijn er iedere dag verschillende activiteiten te doen. Kortom een enorm gezellig festival!

Wat kan je verwachten?

Tijdens dit evenement kun je als je dat wilt in een luchtballon vliegen, maar dit is zeker niet het enige. Een van de avonden zal volledig in het teken staan van Night Glow. Hier wordt een show gegeven met 20 luchtballons, paragliders en nog veel meer. Deze show behoort dan ook tot de hoogtepunten van het international festival. Verder zullen er ook nog een tal van andere activiteiten te doen zijn. Dit mag je dus zeker niet missen.

Wanneer:
27 januari 2018 tot en met 4 februari 2018

Waar:
Château-d’Oex

Om alvast een beetje in de sfeer van het festival te komen, kun je in het filmpje hieronder alvast bekijken wat je kunt verwachten.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in