Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Lockdown Wintersale bij DAKA: profiteer van hoge kortingen

Wintersportredacteur

Het wintersportseizoen is inmiddels volop gaande en er reizen ontzettend veel Nederlanders af naar de Alpen. Ook de winkels in Nederland merken dat, of eigenlijk vooral de online webshops. Vanwege de lockdown doen de wintersportwinkels er alles aan om mensen online van hun materiaal te voorzien. Bovendien stunten sommige winkels met leuke kortingen. Zoals bijvoorbeeld DAKA. Zij hebben zolang de lockdown in Nederland van kracht is de Lockdown Wintersale, waarbij je kunt profiteren van kortingen tot 50% op wintersport hardware. Heb jij toevallig nog een paar nieuwe ski’s, een nieuw snowboard of nieuwe schoenen nodig?

De DAKA Lockdown Wintersale

Niemand is natuurlijk blij dat zijn of haar winkel weer dicht moet, maar iedereen probeert er het beste van te maken. Met click&collect, een online webshop of leuke kortingen hopen de winkels toch nog hun klanten te kunnen voorzien in alle benodigdheden. Ook DAKA doet hiervoor haar best en heeft de Lockdown Wintersale in het leven geroepen. Tijdens deze actie geldt een kortingspercentage van 30 tot 50% op ski’s, snowboards en schoenen. En tot wanneer je kunt profiteren van deze kortingen? Zo lang de lockdown in Nederland van kracht is en de winkels gesloten moeten blijven.

DAKA-wintersportcollectie

(Winter)sportgigant DAKA beschikt over een uitgebreid assortiment wintersportartikelen. Van skikleding, helmen en goggles tot ski’s, snowboards en accessoires. Je kunt voor je hele wintersportuitrusting bij DAKA terecht. En nu dus met korting. Bovendien werken er specialisten die je het beste advies kunnen geven over bijvoorbeeld het kopen van skischoenen, een nieuwe helm of de laatste trends op het gebied van kleding en gear.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in