Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Live-update: volop genieten vandaag in Serfaus-Fiss-Ladis

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Het is vandaag strakblauw, koud en heerlijk op de piste. Collega’s Miranda en Florine zijn in Serfaus-Fiss-Ladis en geven ons een actuele blik in het skigebied. Het is wel echt heel koud vandaag, maar dat mag de pret niet drukken want de zon laat zich volop zien. Benieuwd hoe het is in Serfaus-Fiss-Ladis op dit moment?

Zonnig en koud

Met delen in het skigebied met 170 centimeter aan sneeuw, valt er eigenlijk niets te klagen in Serfaus-Fiss-Ladis vandaag. Afgelopen weekend en gisteravond is er nog eens een vers laagje sneeuw gevallen en dit zorgt voor ideale omstandigheden en een winters wit landschap. Het enige ‘minpuntje’ vandaag… De temperaturen liggen tussen de 0 en -11 graden. Maar, gelukkig is de wind gaan liggen en valt het qua gevoelstemperatuur erg mee.

Zo is het vandaag op de piste

Vanochtend begon de dag met veel mist, maar op de webcams was de zon al te zien bovenop de berg. Miranda en Florine startten hun dag in een hotel Fiss. Vandaag wordt er ook vooral geskied op de pistes boven dit wintersportdorp. In Fiss vind je vooral pistes op de noordkant van de berg en hierdoor is de sneeuw eigenlijk altijd heel fijn! Vandaag is de sneeuw echt fantastisch. De recent gevallen verse sneeuw heeft veel goeds gedaan voor de afdalingen. Enkele tips voor een wintersport in Fiss:

  • Piste nummer 17, de lekkere zwarte Sportabfahrt;
  • piste nummer 7, de prachtige rode Frommesabfahrt met geweldig uitzicht!

Zo heerlijk is het vandaag op de piste:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in