Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Live-update: het is hemels vandaag op de Stubaier Gletscher

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Onze collega’s Mike, Miranda en Bettina zijn vandaag onderweg op de Stubaier Gletscher en wat hebben ze een geluk met de omstandigheden! Dit is echt skiën in november op zijn best. Ze hebben een paar jaloersmakende beelden doorgestuurd, durf jij te kijken? Je krijgt namelijk gegarandeerd zin om in de auto te stappen, die kant op te gaan en te skiën.

1 meter verse sneeuw

De sneeuw is net op het goede moment gevallen! Vorige week is er in totaal één meter sneeuw op de pistes van de Stubaier Gletscher gevallen. Deze sneeuwval zorgt voor een prachtige winterse wereld! Onze collega’s Mike, Miranda en Bettina zijn op dit moment op de gletsjer. Mike: “We zijn vandaag wakker geworden in Neustift, in Hotel Gasteigerhof, met prachtig uitzicht op de besneeuwde toppen. Vanaf daar was het nog een kwartiertje met de auto (of met de gratis bus) naar het dalstation van de 3S-Eisgratbahn. Die brengt je naar een prachtige plateau op 2885 meter hoogte en van daaruit kun je nog verder omhoog naar de Top of Tyrol, naar 3210 meter.”

Zo is het vandaag op de Stubaier Gletscher

Vandaag zijn er, vanwege een wedstrijd, een aantal extreem goede freestylers aanwezig in het funpark Stubai Zoo op de gletsjer. Hoe de omstandigheden verder zijn? “Vandaag maken we beelden voor de 5 Tiroler Gletscher en we hadden ons geen betere dag kunnen wensen. Wat een heerlijk weer! De wind van afgelopen weekend is gaan liggen en het is volle bak genieten. De pistes liggen er perfect bij en het is heel verleidelijk om nét even langer op het terras te blijven zitten. Wij gaan nog even door. Geniet je mee van de beelden? Zo is skiën in november beslist geen straf!”

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in