Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Live-update: diep winters vandaag in Hochfügen

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Collega Bettina is vandaag onderweg in het winterwonderland Hochfügen. Gisteren is er nog eens 20 tot 30 centimeter verse sneeuw gevallen en dat zorgt voor een prachtig landschap. De pistecondities zijn vandaag dus perfect voor liefhebbers van verse sneeuw. Via deze live-update geven we je een kijkje in het skigebied!

Diep winters in Hochfügen

Of het een beetje lekker is vandaag op de piste? Jazeker, Bettina geniet volop! Hoewel de dag erg bewolkt en vol met mist begon was het zicht niet verkeerd. Na een paar bochten in de poedersneeuw is de mist volledig weggetrokken en kwam de blauwe hemel ook af en toe tevoorschijn in Hochfügen. Kortom, een prachtige dag op de piste als je van verse sneeuw houdt. Wat is de wereld toch prachtig gehuld in een jas van sneeuw! Geniet je mee?

KOSIS Sports Lifestyle Hotel in Fügen

Bettina verblijft trouwens op uitnodiging van het KOSIS Sports Lifestyle Hotel in Fügen. Een mooi viersterrenhotel in het centrum van Fügen. Als we haar mogen geloven is het diner er heerlijk, evenals het ontbijt vanochtend, kun je heerlijk genieten in de bar of sporten in de gym en zijn de kamers modern en knus. Aanradertje dus.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in