Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Line-up Tomorrowland Winter 2024 bekend

© Tomorrowland Winter

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Tomorrowland Winter wordt ook dit jaar weer georganiseerd. In maart 2024 staat het Franse Alpe d’Huez weer in het teken van magische shows, dj’s van wereldniveau en natuurlijk wintersport. De kaartverkoop gaat al hard en sinds vandaag zijn de eerste namen van de line-up bekend. Hier wil je bij zijn! 

Line-up Tomorrowland Winter 2024

Je moet nog even geduld hebben, maar dan heb je ook wat. Tomorrowland Winter heeft voor de editie van 2024 een hele vette line-up op het programma staan. Afrojack, Armin van Buuren, Lost Frequencies, Steve Aoki, Sunnery James & Ryan Marciano en nog veel meer dj’s zullen deze winter hun hits uit de speakers laten knallen. Benieuwd wie nog meer van de partij zijn? Dit zijn de eerste namen:

Tomorrowland Winter 2024

Van 16 tot 23 maart 2024 vindt de volgende editie van Tomorrowland Winter plaats. Na een geslaagde editie vorig jaar, barst het feest gewoon weer los in Frankrijk aankomende winter. Dit unieke evenement wordt hoog in de bergen van Alpe d’Huez gehouden. Het is een combinatie van overdag wintersporten en daarna genieten van de grote dj’s en muziek op een hoogte van 2000 tot 3330 meter. Tomorrowland Winter heeft acht verschillende stages en er komen jaarlijks tientallen bekende dj’s om te draaien. Er zijn podia in het centrum van het wintersportdorp en bovenop de berg. De hoogste stage is gelegen op de top Le Pic Blanc, het hoogste punt (ongeveer 3330 meter) in het skigebied.

Boek je tickets

Alle tickets kun je via de officiële website van Tomorrowland Winter of Tomorrowland bestellen. Daarvoor heb je wel een persoonlijk account nodig. Vorig jaar was de editie uitverkocht en waren er zo’n 22.000 bezoekers en 150 dj’s aanwezig in Alpe d’Huez tijdens Tomorrowland Winter. Dit jaar gaat de kaartenverkoop al hard, de meeste pakketten zijn al uitverkocht. De laatste kaarten zijn nog verkrijgbaar. Morgen gaan een paar dagtickets voor het festival in de verkoop om 15.00 uur!

Skiën in Alpe d’Huez

Alpe d’Huez is de thuisbasis van Tomorrowland Winter. Dit Franse wintersportdorp ligt op 1860 meter hoogte en staat ook wel bekend als ‘het eiland in de zon’. Het skigebied telt ruim 250 km aan pistes en die reiken tot een maximale hoogte van 3300 meter. Maak je dus maar geen zorgen over de sneeuwzekerheid! Alpe d’Huez biedt de mogelijkheid tot het skiën van allerlei mooie tochten. Eén van de hoogtepunten is de legendarische Sarenne afdaling.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in