Nieuwsalert per mail ontvangen

Lidl komt wederom met goedkope wintersportkleding

De Lidl heeft elk jaar weer verbazingwekkende acties in de weken voordat de winter van start gaan. Je hoeft hier namelijk geen honderden euro’s uit te geven aan je wintersportoutfit, want voor een klein budget ben je hier al klaar. Ideaal voor de mensen die weinig te besteden hebben voor de winter of minder uit willen geven, maar er toch graag warmpjes bij willen zitten. 

De temperatuur begint weer te dalen en ook de Alpen beginnen weer winters te worden. Allemaal signalen dat de warme winterkleding weer uit de kast gehaald moet worden. Winkels promoten dan ook de nieuwste collecties en hopen dat de kou nu gaat doortrekken. Toch is het uitzoeken van een nieuwe outfit een flinke opgave. Het aanbod is enorm, waardoor het kiezen van de juiste materialen best lastig kan zijn. Voor sommige zijn de pasvorm, kleur of stijl van het skipak doorslaggevend en voor sommige is de prijs heel belangrijk. Lidl heeft daarom weer de Crivit lijn in het leven geroepen. Wintersportkleding voor de mensen die daar geen groot budget over hebben. 

goedkope-wintersportkleding-i

Of de kwaliteit van de producten vergelijkbaar zijn met de duurdere jassen en broeken mogen jullie zelf bepalen. Je hebt namelijk al een skibroek voor 20 euro en een skijas voor 30 euro. De Lidl geeft aan dat de producten genoeg waterdicht zijn voor een gemiddelde wintersporter. In technische termen geven zij aan dat de jassen en broeken een waterkolom van 5000mm hebben. Genoeg om veel sneeuw op de jas te kunnen weerstaan. 

Het bedrijf gaat dit jaar niet alleen skibroeken en jassen verkopen, maar komt ook met thermokleding, skihelmen, handschoenen, protectors en ondershirts. Zeker wat betreft skisokken, thermokleding en ondershirts is het zeker het proberen waard!

goedkope-wintersportkleding-ii

Bekijk hier de hele collectie van de Lidl en doe er je voordeel mee bij interesse!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in