Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Leuke wintersport cadeaus voor Sinterklaas avond?

Vandaag zet Sinterklaas weer voet aan wal in Nederland. Tot en met 5 december zijn alle jonge kinderen in de ban van Sinterklaas en zijn Pieten en kunnen de kinderen weer hun schoen zetten. Deze tijd staat voor onze kinderen synoniem voor cadeautjes, pepernoten en heel veel chocola. En ondanks dat ze het liefste alleen maar gaaf speelgoed willen is het ook leuk om functionele wintersport gerelateerde cadeaus te geven. Ideaal voor tijdens de wintersportvakantie.

Overschot aan speelgoed

Met drie kinderen is ons huis afgeladen met speelgoed. De meeste kinderen worden tegenwoordig gigantisch verwend. “We doen dit jaar rustig aan met de cadeautjes”… betekent toch weer een paar dozen Lego of Playmobil per kind. Wij ouders kopen iets leuk, maar beide oma’s spelen ook graag voor Sinterklaas. Ieder jaar wordt ons huis voller en voller met speelgoed.

Spelen onze kinderen nou echt met al dat speelgoed? Nou niet echt. Lego wordt vaak met veel plezier in elkaar gezet en vervolgens nauwelijks meer aangeraakt. Van de Playmobil worden bij ons alleen de poppetjes met zwaarden, pistolen en speren gebruikt….

Nuttige Sinterklaas Cadeautips!

Dit jaar hebben we besloten om te kijken naar nuttige cadeaus, heel misschien aangevuld met een klein doosje Lego of Playmobil. Het zou bij ons teveel opvallen als we het hele assortiment van onze webshop in de zak van Sinterklaas stoppen, maar ik moet zeggen dat we leuke nuttige kindercadeautjes in onze webshop verkopen. Daar gaan ze er in ieder geval één van krijgen.

De oudste twee hebben beiden een nieuwe skibril en skihelm nodig. Hiermee sla je twee vliegen in één klap. Kids blij met de nieuwe skihelm of skibril en jij blij dat je die niet later nog een keer moet kopen ;-). Andere Sinterklaas cadeautips voor wintersportende kids zijn een paar leuke skisokken, een hip thermoshirt of een de mutsjes, sjaaltjes en wantjes van Barts.

Een Burton snowboard (After School Special en Riglet) of een Skateboard voor de allerkleinste passen natuurlijk niet in de schoen, maar zijn op pakjesavond wel erg leuk. Genoeg inspiratie?sinterklaas aanbieding

Gratis verzenden tot 5 december!

Bij Chickies & Binkies pakken ze de Sinterklaas cadeautjes ook nog voor je in. Bovendien betaal je tot 5 december geen verzendkosten (in NL) bij het gebruiken van de actiecode PEPERNOOT tijdens het afrekenen in de webshop.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in