Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Vier Top of the Mountain Concerten in vier weken

© TVB Paznaun Ischgl / Flo Mitteregger

Wintersportredacteur

Tot 1 mei kun je nog heerlijk skiën in de Silvretta Arena Ischgl/Samnaun. De hooggelegen pistes worden ook in de lente nog prachtig geprepareerd. Spring Blanc is hét event waar je heen wilt om te skiën aan het einde van het seizoen. Daarbij kun je onder andere een of meerdere van de vier concerten bezoeken. Alle informatie vind je in dit blog!

Spring Blanc in Ischgl

Lange dagen, een heerlijk zonnetje, verschillende evenementen en perfect geprepareerde pistes… Zo ziet een wintersport aan het einde van het skiseizoen eruit in Ischgl. Voor een goede prijs-kwaliteitverhouding kun je nog eens op wintersport deze winter 2023/2024 tijdens Spring Blanc. Van 31 maart 2024 tot 1 mei 2024 kun je de lente in de sneeuw beleven. Wat Spring Blanc allemaal inhoudt? Van wintersport tot culinaire hoogtepunten en muzikale hoogstandjes, in april is het een en al feest in Ischgl. Je kunt nog heerlijk wintersporten zo laat in het winterseizoen op de pistes van de Silvretta Arena, omdat dit skigebied erg hooggelegen is. Ongeveer 90% van het pisteaanbod ligt boven de 2000 meter, dus witte pistes gegarandeerd. 

Vier geweldige concerten

Tijdens Spring Blanc worden er vier Top of the Mountain Concerten gehouden. De vier wereldsterren die gaan optreden zijn al aangekondigd. Tijdens deze concerten hoog in de bergen wordt heel Ischgl op zijn kop gezet. Het is elk jaar weer een groot feest! Naast luisteren naar veel muziek kun je tijdens deze feestmaand ook genieten van heerlijk eten en rodelen. Dat klinkt toch perfect?

Nina Chuba: 31 maart 2024

De aftrapper van Spring Blanc is Nina Chuba. Deze Duitse artieste zorgt voor een heerlijk feestje tijdens de opening van Spring Blanc en de Paasdagen. Je kunt haar onder andere kennen van hits zoals ‘Wildberry Lillet’. Nina is misschien niet zo bekend in Nederland, maar in Duitsland en Oostenrijk is ze een absolute superster. Dat belooft dus een geweldig evenement te worden!

Meer informatie ›

Andreas Gabalier: 14 april 2024

Het Top of the Mountain Spring Concert wordt jaarlijks begin april georganiseerd. Op 14 april 2024 is het dit jaar feest met Andreas Gabalier! Deze Oostenrijkse volkszanger is bekend van de nummers: ‘Hulapalu’ en ‘I sing a Liad für di’, je kent ze vast uit de après-ski.

Meer informatie ›

The BossHoss: 21 april 2024

Een extraatje tijdens Spring Blanc is dit jaar het concert van The BossHoss. Deze Duitse populaire country-pop-rockband organiseert een feestje op Alp Trida. Ben jij erbij op 21 april?

Meer informatie ›

The Black Eyed Peas: 30 april 2024

Ischgl heeft aangekondigd dat de Black Eyed Peas de eer hebben om het winterseizoen van het skigebied af te sluiten. Het Top of the Mountain Closing Concert staat gepland op 30 april 2024. Fans van de Amerikaanse hiphoppers kunnen samenkomen op de Idalp om te dansen op hun muziek. Deze wereldberoemde band is bekend van hits zoals: ‘I Gotta Feeling’, ‘Where Is The Love?’ en ‘Boom Boom Pow’.

Meer informatie ›

Naar Spring Blanc!

Nog geen plannen eind maart of in april en wil je wel nog een keertje afdalen van de pistes? In Ischgl kun je daarvoor goed terecht, als extraatje krijg je er ook nog eens superleuke events en veel gezelligheid bij. In Ischgl hebben ze een speciaal pakket opgesteld voor alle Spring Blanc bezoekers. Daarbij boek je in één keer je accommodatie, skipas, toegang tot een van de vier concerten, toegang tot de Silvretta Therme en nog verschillende extra’s!

Speciaal pakket boeken? Bekijk alle opties ›››

beenhere

Samengevat: 5 redenen voor een wintersport in april in Ischgl!

➡️ Gegarandeerd sneeuw en perfect geprepareerde pistes tot 1 mei
➡️ Goede prijs-kwaliteitsverhouding: goedkopere skipassen en accommodaties
➡️ Vier Top of the Mountain concerten in vier weken
➡️ Volop tijd voor wellness, ontspannen en genieten in de nieuwe Silvretta-thermen
➡️ Last but not least: langere dagen en een aangename temperatuur: perfect terrasweer

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Paznaun.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in