Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© TVB Paznaun - Ischgl

Lenny Kravitz zet spectaculaire show neer in Ischgl

Wintersportredacteur

Muziekliefhebbers hebben er maandenlang naar uitgekeken: het Top of The Mountain Closing Concert in Ischgl. Dit jaar stond niemand minder dan Lenny Kravitz op het podium van de 2320 meter hoge Idalp. Het was een spectaculaire show.

Het Top of the Mountain Closing Concert 2019

Traditiegetrouw sluit Ischgl het skiseizoen af met een geweldig concert op de 2320 meter hoge Idalp. Vorig jaar was het de beurt aan Helene Fischer, dit jaar stond Lenny Kravitz op het programma. 18.000 wintersport- en muziekliefhebbers waren gistermiddag aanwezig bij het concert van de zanger. Er was helaas weinig zon, maar Lenny deed iedereen stralen.

.

 

Spectaculair optreden

Lenny Kravitz heeft de Idalp op z’n kop gezet. In een interview, dat Ischgl deelt op Facebook, geeft hij aan dat dit één van zijn bijzonderste concerten is. Zelf woont hij op de Bahama’s en normaal gesproken vinden zijn concerten plaats in warmere bestemmingen. De zanger heeft zelfs nog nooit op ski’s gestaan! Ischgl heeft hem doen verbazen en hij hoopt snel een keer terug te komen. Op ski’s dan welteverstaan. Benieuwd naar hoe het concert was? Bekijk hieronder een paar beelden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ischgl – Relax if you can… (@ischgl_com) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ischgl – Relax if you can… (@ischgl_com) op

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in