Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Leg de wintersport 2023/2024 al vast met ChaletsPlus

© ChaletsPlus

Wintersportredacteur

Ben jij altijd onwijs goed op tijd met het boeken van je wintersport? Dan hebben we goed nieuws, want via ChaletsPlus kun je vanaf 1 december 2022 al boeken voor de wintersport 2023/2024. Ideaal, toch?! Dan weet je zeker dat je sowieso een mooie accommodatie vastgelegd hebt. We lichten drie skigebieden voor je uit waar je heel binnenkort al kunt gaan boeken.

Vroegboeken met ChaletsPlus

Als je een echte mazzelaar bent dan ben je dit jaar al in de sneeuw geweest, maar voor de meesten van ons geldt waarschijnlijk dat je nog geen berg hebt gezien deze winter. Dat is ook helemaal niet zo gek. Ben je dan überhaupt wel al aan het nadenken over een wintersport volgende winter? Zo niet, dan raden wij je aan dit wel te doen. Vroegboeken heeft namelijk alleen maar voordelen. Je boekt namelijk meestal voor de laagste prijs, hebt ruime keuze aan accommodaties en verzekert je wintersport voor het komende jaar. Zo kun je je nu al verheugen op twee wintersportvakanties, die van dit jaar én die van volgend jaar!

Wintersport 2023/2024 in Hochkrimml

Een hele leuke optie voor wintersportseizoen 2023/2024 is Hochkrimml. Dit dorp ligt in de Zillertal Arena, op de grens tussen Salzburg en Tirol. Hochkrimml is hooggelegen op 1700 meter waardoor het skiseizoen vaak al in december in dit skigebied begint. Vanuit Hochkrimml heb je toegang tot de pistes van de Zillertal Arena. Voor de deur kun je skiën op 147 km aan pistes en heb je toegang tot 52 verschillende liften en 31 hutten en restaurants. Hochkrimml zelf ligt in een rustige omgeving en heeft allerlei leuke highlights, zoals de Krimml-watervallen. Er liggen tientallen vakantiewoningen van ChaletsPlus in Hochkrimml. Ga jij al boeken?

Naar Königsleiten in 2023/2024

In Königsleiten kun je overdag genieten van de heerlijke Oostenrijkse zon en skiën in een sneeuwzeker skigebied vlak voor de deur. Door de zuidelijke ligging van het wintersportdorp kun je heel lang genieten van de zon. Als de zon onder begint te gaan is er ook nog genoeg te doen in Königsleiten. Dan kun je namelijk een bezoekje brengen aan de veelzijdige après-ski in het dorp. Vervelen zul je je zeker niet! ChaletsPlus biedt ongeveer 60 vakantiewoningen aan in deze regio, vlak bij de piste. Dat klinkt toch als een ideale wintersport?

Wintersport 2023/2024 in Neukirchen

Een ander wintersportdorp die je zeker kunt overwegen voor de wintersport van 2023/2024 is Neukirchen. Dit dorpje ligt aan de voet van de Großvenediger, een van de hoogste bergen van Oostenrijk. Vanuit het dorp heb je direct toegang tot de Wildkogel Arena, een sneeuwzeker en familiegericht wintersportgebied. Neukirchen heeft een heel gezellig en kleinschalig dorpscentrum waar naast het skiën nog veel meer te beleven is! Wil jij Neukirchen ontdekken? Kijk dan verder op ChaletsPlus!

Dit blog is geschreven in samenwerking met ChaletsPlus.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in