Nieuwsalert per mail ontvangen

LAST-MINUTE: 4* Hotel Platzer in Gerlos voor €89,- p.p.p.n

Wintersportredacteur

Wil jij nog goedkoop op vakantie volgende week? Het gaat namelijk goed weer worden in Gerlos en het viersterren hotel ‘Hotel Platzer’ (tegenover de Cin-Cin), heeft een hele goede aanbieding online gezet. Hierbij kun je voor €89,- per persoon per nacht, inclusief ontbijt verblijven in het luxe hotel. Het gaat om tweepersoonskamers die hij tijdens deze speciale actie ter beschikking heeft gesteld. Wil jij volgende week nog even naar Oostenrijk? Dit is je kans!

Het hotel zette het volgende bericht online:

Last-Minute op vakantie naar Gerlos? Wij hebben van zondag 18-02 t/m donderdag 22-02 tweepersoonskamers vrij voor een speciale prijs. Voor €89,- per persoon per nacht inclusief ontbijt in **S Hotel Platzer tegenover de Cin-Cin. Gebruik nu de kortingscode ‘LAST-MINUTE CIN CIN’ en boek jouw kamer direct via het e-mailadres: [email protected] Wees er snel bij!

Dol op après-ski en skiën?

We weten allemaal dat je in Gerlos heerlijk kunt après-skiën. Na een zware dag op de piste heerlijk doorzakken in de après-ski is voor veel wintersporters een perfecte combinatie. Bij de bovenstaande actie hoef je dan ook niet ver te lopen van de Cin-Cin naar je bed. Om precies te zijn ligt dit hotel er tegenover en kun je letterlijk zingend je bed in duiken om de volgende dag weer topfit te zijn.

Foto: Zillertal Arena / Johannes Sautner

En, zien we elkaar daar? Wij zijn er volgende week ook!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in