Nieuwsalert per mail ontvangen

Laatste dag Bizztravel vroegboekkortingen tot wel 30%

Als je onze website de afgelopen dagen op desktop of laptop hebt bekeken, dan is het je hoogstwaarschijnlijk wel opgevallen dat je de wintersport met vroegboekkorting kan boeken. Vandaag is dat de laatste dag, dus vandaar een reminder.

De wintertijd is ingegaan en dat was afgelopen weekend een mooie reden om je eigen Kaiserschmarrn te maken. De wintertijd is daarnaast ook een goede reden om eens echt goed over je komende wintersport na te denken. Waar ga je heen, met wie en in welke periode? Denk wel vooral snel over na.

De afgelopen week heeft een gigantische banner op onze website jullie erop attent gemaakt dat Bizztravel vroegboekkortingen aanbiedt. Nu kan het zomaar zijn dat je niet hebt gezien dat de actie t/m 31 oktober loopt, dus daarom wijden we er toch even een berichtje aan. Het zou immers zonde zijn als je toch al wilde boeken ergens deze week en dan net te laat bent.

De vroegboekkortingen kunnen oplopen tot wel 30% en dat is mooi meegenomen. Bij Bizztravel is overigens de skipas altijd inclusief en dat kan je flink wat voordeel opleveren. Soms is de prijs van de vakantie zelf nog goedkoper dan de prijs van een losse skipas. Klik op de bovenstaande banner om de actuele prijzen te bekijken.

Meer kortingen
In de nabije toekomst zullen wij jullie op de hoogte houden van de speciale kortingen die reisorganisaties aanbieden. Hierbij zoomen we niet alleen in op Bizztravel, maar ook op Sunweb en andere aanbieders. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden.

Je naam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in