Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Kijktip: nieuw winters programma ‘Denkend aan Zwitserland’

Trein op wintersport voorjaarsvakantie 2021

© Skiinformatie.nl

Elke dag het laatste wintersportnieuws

André van Duin en Janny van der Heijden gaan in hun nieuwe programma ‘Denkend aan Zwitserland’ reizen door het prachtige wintersportland. Ze maken in de serie van vier afleveringen een treinreis door Zwitserland. Dit tv-duo ken je misschien van de voorgaande reeks ‘Denkend aan Holland’. In dit programma maakten ze ook een rondreis, niet door Zwitserland met de trein maar door Nederland met de boot. Wat we tot nu toe weten over het nieuwe programma?

Nieuw: Denkend aan Zwitserland

André en Janny (en hondje Naahn) verruilen de boot voor de trein en maken een unieke reis door het winterse Zwitserland. De spin-off van het programma Denkend aan Holland neemt de kijkers mee langs allerlei prachtige plekken in Zwitserland. Het duo komt onder andere langs Zermatt, Luzern, Davos en St. Moritz. Dat wordt sowieso indrukwekkend! Onderweg zien allerlei adembenemende uitzichten vanuit de trein en leren ze meer over de Zwitserse cultuur. Van jodelen tot sleeën en alpenhoorn blazen, dat wordt vast hilarisch om naar te kijken!

Vanaf wanneer te zien?

Denkend aan Zwitserland is vanaf 26 november te zien op NPO 1. De eerste beelden van het programma staan sinds gisteren op YouTube. Ga jij kijken?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in