Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Indoorski Den Bosch skiet 12 uur non-stop om geld in te zamelen voor Oekraïne

Wintersportredacteur

Het kan je niet ontgaan zijn: de verschillende acties die worden georganiseerd om geld in te zamelen voor Oekraïne. Ook Indoorski Den Bosch gaat daar nu hun steentje aan bijdragen. Zij gaan zondag 24 april 12 uur non-stop skiën om geld op te halen voor dit goede doel. Er zijn verschillende manieren om te doneren en uiteindelijk hopen ze na 12 uur een mooi geldbedrag te kunnen overmaken naar Giro555. Help jij ze een handje mee?

12 uur achter elkaar skiën

Vier skileraren van Indoorski Den Bosch gaan de uitdaging aan om 12 uur lang achter elkaar te skiën. Hierin wisselen ze elkaar af. Maar iedereen die wel eens op een rollerbaan heeft gestaan, weet dat het pittig is om hier lange tijd achter elkaar te skiën. Niet voor niets worden de lessen op een rollerbaan meestal opgedeeld in blokken van 15 tot 20 minuten. Ze beginnen 24 april ’s ochtends om 09.00 uur en ’s avonds om 21.00 uur wordt het eindsignaal gegeven. Je kunt komen kijken, meeskiën of zelf een baan huren.

Meeskiën of een baan huren

Maar met skiën alleen haal je natuurlijk geen geld binnen, dus daarom hebben ze bij Indoorski Den Bosch bedacht dat je € 25,- kunt doneren en in ruil daarvoor kun je een uur lang met een van de leraren mee skiën. Daarnaast is het ook mogelijk om de andere baan te huren. Voor € 100,- kun je met vrienden of familie de baan een uur lang voor jezelf reserveren, uiteraard onder begeleiding van een instructeur. Alle donaties gaan naar Giro555. Om alles organisatorisch goed voor te bereiden, vragen ze je om je baanreservering te mailen naar [email protected].

Ook baropbrengst naar Giro555

De actie gaat gepaard met een hoop gezelligheid bij de skischool. De hele dag door zijn er lekkere broodjes en lekkernijen te verkrijgen bij de bar. Ook de hele baropbrengst van die dag gaat naar Giro555 voor Oekraïne. Dus ook als je niet wilt skiën, is het zeker de moeite om even langs te komen. Moedig de leraren aan, klets lekker bij en wie weet valt er nog een gaatje om toch mee te skiën. Wil je niet meeskiën, maar wel de club helpen en doneren? Dat kan via onderstaande button.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in