Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

In dit skigebied in Oostenrijk kunnen kinderen tot 10 jaar gratis op wintersport

© NLW Tourismus Marketing

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch? De kinderen gratis mee op wintersport? Toch kan het. Het skigebied Nassfeld (Sun Ski World) op de grens tussen Karinthië en Italië heeft ook dit jaar weer dezelfde actie. In bepaalde weken in het seizoen kunnen kinderen tot 10 jaar in het skigebied in de regio Nassfeld-Pressegger See, gratis skiën en verblijven. Daarnaast kunnen deze kinderen ook elke zaterdag voor maar € 10,- skiën. Benieuwd geworden?

Voordelen voor kinderen in Nassfeld

Nassfeld-Pressegger See, ook wel Sun Ski World, heeft net als vorig jaar, ook in 2023/2024 de speciale ‘Kids surprise‘. Dit arrangement is te boeken als 7 of 4-daags pakket. Wat kun je daarbij verwachten? Zeven of vier nachten in een geselecteerde accommodatie (op de kamer van de ouders) gratis voor het kind, daarnaast een 3 of 6-daagse skipas gratis en een gratis KIDS pakket van de skischool met skiles en een wintersport uitrusting (ski’s, stokken, skischoenen en helm).

De enige voorwaarde voor deze actie is dat het desbetreffende kind onder de 10 jaar is, dus maximaal 9,99 jaar oud. De periodes waarin deze actie geldt zijn: 7 december tot en met 23 december 2023 en van 6 januari tot en met 20 januari 2024 en van 16 maart tot en met 6 april 2024.

Elke zaterdag skiën kinderen voordelig

Een andere actie geldt voor elke zaterdag. Tijdens het hele skiseizoen 2023/2024 kunnen kinderen tot 10 jaar voor maar € 10,- per dag skiën. Dit kan met de Kids surprise dagskipas. Het enige wat je nodig hebt is het ID van het kind om te laten zien bij de kassa! Meer informatie.

Wintersport in Nassfeld

Op 7 december 2023 begint het skiseizoen in Sun Ski World. Dit skigebied, ook wel bekend als Nassfeld, is een van de grootste skigebieden van Karinthië met 110 km aan pistes. Tijdens de wintersport hier kun je genieten van de invloeden van twee verschillende landen, namelijk Oostenrijk en Italië. Het skigebied ligt namelijk precies op de grens van beide landen. Je beleeft hier de typische Oostenrijkse wintersport in combinatie met heerlijk Italiaanse eten. Het skigebied heeft vele faciliteiten voor families en kinderen met drie kinderparken en skiles in vele verschillende talen.

Boek je wintersport in Nassfeld:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in