Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

In deze periodes skiet iedereen voordelig in SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental

© SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental Marketing GmbH / Maren Krings

Wintersportredacteur

Een wintersport waarbij kinderen tot 15 jaar gratis skiën voor drie of meer dagen – waar kan ik tekenen? Daarnaast is er tijdens deze periodes ook 15% korting op alle skipassen vanaf 3 dagen. In SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental zijn er verschillende interessante acties die we voor je uitlichten. Besparen op de wintersport, wie wil dat nou niet?!

Super Ski Weken

Van 8 tot en met 22 december 2023 en 16 maart tot en met 1 april 2024 geldt er 15% korting op alle SkiWelt skipassen vanaf 3 dagen. Hierdoor wordt je vakantie een stuk voordeliger. Hoe je profiteert van deze actie? Dat kan via de online shop of via je accommodatie tot één dag voor de ingangsdatum.

De actie geldt dus in deze weken:

  • 8 december tot 22 december 2023
  • 16 maart tot 1 april 2024

Meer informatie ›

Ski de SkiWelt Tour voordelig

Tijdens deze periodes kun je dus voor een goedkopere prijs verschillende mooie tochten in het skigebied afleggen. Doe bijvoorbeeld de SkiWelt Tour door het skigebied, dit is en fantastische tocht om te doen om het skigebied te ontdekken. De skitocht kan in twee varianten worden geskied. De eerste variant is de groene route. Deze is 80 kilometer lang, gaat met de klok mee door het skigebied en wordt verbonden door 33 skiliften. De tweede variant is de oranje route. Deze is 90 kilometer lang, gaat tegen de klok in en wordt verbonden door 37 skiliften. Omdat er maar liefst 21 dalafdalingen zijn en je in alle dorpen verbinding hebt met de skitocht, kun je overal beginnen of stoppen.

Als je rode pistes kunt skiën, dan is de skitocht geschikt voor jou. Wil je de hele skitocht in één dag afleggen, dan moet je wel een beetje door skiën en op tijd beginnen. Dan heb je voldoende tijd voor een kop koffie en een lunch tussendoor. Doe je het liever rustig aan? Verdeel de route dan over meerdere dagen.

Familie Ski Weken

Tijdens dezelfde periodes als de Super Ski Weken zijn er ook Familie Ski Weken. Tijdens deze periodes is er een groot voordeel voor families met kinderen. Wat dit betekent? Als een van de ouders een skipas met een geldigheid van minimaal drie dagen koopt, dan skiën alle kinderen tot 15 jaar gratis in dezelfde periode. Ideaal voor een vakantie met het gezin!

De actie geldt dus in deze weken:

  • 8 december tot 22 december 2023
  • 16 maart tot 1 april 2024

Meer informatie ›

Wintersport met kids in de SkiWelt

In SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental kun je skiën op tal van blauwe pistes en brede afdalingen, ideaal voor de hele familie. In de gezellige dorpen zijn er gratis oefenliften en oefengebieden om die eerste stappen in de sneeuw te zetten. Ook de kinderopvang is in het skigebied echt goed geregeld. Als het tijd is om te leren skiën, kun je kiezen uit verschillende skischolen met Nederlandse skileraren en leuke kinderzones. Familiehotels, diverse avonturenparken voor de jongste skiërs en leuke rodelbanen maken de ervaring compleet.

Ski van de SkiMovie pistes, bekijk het iglodorp, maak kennis met echte heksen op de piste of ski door het betoverde bos. Op bijna alle pistes zijn er extra’s toegevoegd, waardoor skiën in de SkiWelt echt een avontuur wordt. En als je gewoon lekker veel kilometers wilt maken, trek dan je ski’s of snowboard aan voor de SkiWelt Tour of ga voor de KitzSkiWelt Tour, een van de langste skitochten ter wereld met 88 kilometer en 17.232 hoogtemeters om te overbruggen.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in