Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Pixabay

Hotel in Lech start met erotisch concept

Wintersportredacteur

Het nieuwe concept van hoteliers Melanie en Wilfried Schneider uit Lech zorgt voor rumoer in het dorp. Het luxe viersterrenhotel Jagdhaus Monzabon wordt in de zomermaanden omgetoverd tot erotiekhotel, volledig geïnspireerd op de film- en boekenreeks ‘Fifty Shades of Grey’.

In het hotel vind je straks niet alleen comfortabele slaapkamers, maar ook spannende speelkamers en dito verwenpakketten…

Erotiekhotel in lech

Je moet deze zomer niet raar opkijken in Lech als je mensen met een grote glimlach en rode blos ziet rondlopen. Jagdhaus Monzabon krijgt dit zomerseizoen een nieuw concept, dat volledig geïnspireerd is op de erotische film- en boekenreeks ‘Fifty Shades of Grey’. Net zoals destijds bij de lancering van het boek, is nu ook het hotel het gesprek van de dag. Het erotische concept zorgt voor nogal wat rumoer in het chique skioord. Maar daar trekken de eigenaren zich niks van aan. Zij zijn juist ontzettend overtuigd van hun idee. Aan ORF.at laat het koppel weten: “We zijn ervan overtuigd dat er in iedereen een beetje Anastasia of Christian Grey schuilt!”

Erotische pakketten

Het hotel maakt een zomervakantie in Lech straks net even spannender. Zo kun je je hotelkamer omtoveren tot speelkamer en kun je verschillende arrangementen en erotische pakketten bijboeken. Van veren tot massageboxes, een romantische picknick in de bergen en gezichtsmaskers voor een rollenspel. En als je dan uitgespeeld bent, kun je samen op en top genieten van de culinaire hoogstandjes in het restaurant.

Familiehotel in de winter

Helaas voor iedereen die nu meteen denkt: “Daar ga ik aankomende winter naartoe!” Voorlopig wordt het erotische concept alleen in de zomer toegepast. Tijdens het skiseizoen is Jagdhaus Monzabon weer een familiehotel. Nu maar hopen dat ze alles wel goed opruimen en schoonmaken, zodat de kids niet ineens rondrennen met vreemde ballonnen en andere attributen… ?

Wij wensen de familie succes met het interessante concept!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in