Nieuwsalert per mail ontvangen

Het is weer begonnen met sneeuwen!

Wintersportredacteur

Goed nieuws vanuit de Alpen vanochtend: het is weer begonnen met sneeuwen! Vorige week schreven we al dat er weer sneeuw aan zou komen en vanochtend kwam naar buiten dat het inderdaad sneeuwt. Een beetje verse sneeuw is altijd goed, dus dat delen we graag met jullie!

Voorspellingen zijn uitgekomen

Zoals voorspeld is het inderdaad vannacht begonnen met sneeuwen. Na een warm weekend en een week vol zon zijn de temperaturen weer gedaald en heeft de blauwe lucht plaatsgemaakt voor bewolking. In de noordelijke Alpen blijft het tot dinsdagavond flink sneeuwen en kan er op sommige plaatsen 60 cm verse sneeuw vallen.

 

Sneeuwbeelden

Met de voorjaarsvakantie voor de deur is een beetje extra sneeuw altijd welkom. Skigebieden zijn altijd blij met verse sneeuw en delen dat graag op social media. Aangezien wij hier altijd net zo blij van worden, delen we deze beelden graag met jullie! Hieronder vind je foto’s, video’s en webcambeelden van skigebieden. Zoals jullie kunnen zien, zit het met de sneeuw wel goed voor de voorjaarsvakantie!

In SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental sneeuwt het aardig, zoals deze foto’s uit Going laten zien die we doorgestuurd kregen van Daniel van der Elst.

St. Anton am Arlberg ging vanochtend live en dat zag er heerlijk uit!

Ook in Gerlos is de winter teruggekeerd!

In Kirchberg sneeuwt het niet alleen, het waait ook nog aardig.

Webcambeeld van Kirchberg op 11 februari 2019

Webcambeeld Kirchberg

In Sölden zijn de bomen weer voorzien van een laagje sneeuw, zoals het hoort in de winter!

In Fieberbrunn gaat het flink tekeer!

Webcambeeld van Fieberbrunn op 11 februari 2019

Webcambeeld Fieberbrunn

Eindeloze pistes, gezellige berghutten en een fascinerend panoramisch landschap. Beleef sneeuwzeker skiën op het hoogste niveau in een van de grootste skigebieden in Oostenrijk! Lees hier meer >

De straten in Obergurgl kleuren weer mooi wit.


Ook boven op de Aberg in Maria Alm gaat het goed los.

Webcambeeld Maria Alm 11 februari 2019

Webcambeeld Maria Alm

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in